+31 (0)75 - 7112113 info@hosting4u.nl

Server Onderhoud Management

Wij nemen het beheer van uw server onderhoud uit handen!

Wat houd server onderhoud in?

U heeft een Windows- of Linux server maar geen tijd en/of kennis om zorg te dragen voor het beheer en server onderhoud? Wij bieden ervaren systeembeheerders om dit van u over te nemen.

Of het nu om een DirectAdmin of Plesk-server gaat op basis van Linux of een Exchange server op basis van Windows Server. Hosting4u.nl kan in vrijwel alle gevallen een passende oplossing bieden.

Door het beheer uit te besteden bespaart u kosten voor opleidingen en bent u ervan verzekerd dat alle servers up-to-date zijn en blijven werken. Onze gecertificeerde medewerkers hebben actuele kennis van de laatste technieken!

Bij aanvang zullen wij een inventarisatie maken van verouderde software, beveiligingsproblemen en andere zaken die problemen kunnen opleveren. Wij zullen dan samen met u een planning maken om deze server zo snel mogelijk volledig beveiligd en geoptimaliseerd te hebben.

Het uitbesteden van serverbeheer is al mogelijk vanaf € 50,- per server per maand. Met dit product kunnen we altijd maatwerk bieden. Daarnaast monitoren wij uw server op beschik- baarheid zodat onze engineers pro-actief in kunnen grijpen bij storingen.

Met een SLA bent u verzekerd van gegarandeerde responsetijden, snel ingrijpen bij calamiteiten en het up-to-date zijn van uw server(s). Onze medewerkers communiceren volledig in het Nederlands en doen uitgebreid verslag van calamiteiten en updates.

Voordelen

}

Snelle service

Bij storing, reactie binnen 4 uur, 24 uur per dag.

Continuïteit

Geen aanslag op uw eigen personeel.

h

Eenvoudiger

Eén factuur per maand, all-in prijzen.

Inclusief

Installatie van updates.

N

Controle van de backup.

Bijwerken antivirus en -spam.

q

Beveiliging en firewall.

Monitoring van de diensten.

Meer informatie of direct bestellen?

 

+31 (0)75 – 7112113

ContactBestellen
Ergens anders een betere aanbieding gevonden?
Neem even contact met ons op!
Wij gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen!
+31 (0)75-7112113