+31 (0)75 - 7112113 info@hosting4u.nl

Wij hebben gekozen voor betrouwbare datacenters.

Het grootste deel van onze apparatuur hebben wij ondergebracht in het datacenter van Evoswitch (Haarlem), minder dan 5 minuten gevestigd van ons kantoor. Daarnaast hebben we diverse zaken redundant uitgevoerd door aanwezigheid in het datacenter Schuberg Philis (Schiphol-Rijk) en ISP Services (Doetinchem)

Ons bedrijf is al sinds 2002 actief in de ICT wereld. Hieronder een overzicht van belangrijke data en gebeurtenissen.

2002

In dit jaar start LT IT-Support met het aanbieden van systeembeheer en hostingdiensten aan particulieren en een aantal kleine bedrijven. In de loop van de tijd worden een groot aantal nieuwe klanten binnengehaald.

2005

In 2005 breidt LT IT-Support uit door het in gebruik nemen van 1 rack en 4 eigen servers binnen het swiftway netwerk. En dan gaat de webhosting verder onder de naam Dictcom (De ICT Combinatie).

 

2008

In 2008 zetten wij de diensten van ITGrafix Internet Solutions voort. Met de overname verstevigt Dictcom haar positie in Nederland en België. De diensten die we overnemen zijn shared hosting en colocatie.

2015

En in 2015 zijn wij gestart met Hosting4u.nl, hierdoor is het klantenbestand van Dictcom verdubbeld! De dienst die wij aanbieden betreft voornamelijk shared reseller hosting en cloud servers.

Ook in 2015 hebben we de diensten van DomeinEnZo voortgezet. DomeinEnZo.nl gaat zelfstandig door met als specialisme Reseller Webhosting, VPS servers en Windows hosting.

Ergens anders een betere aanbieding gevonden?
Neem even contact met ons op!
Wij gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen!
+31 (0)75-7112113