+31 (0)75 - 7112113 info@hosting4u.nl

Filtermail Spamfilter en E-mailbeveiligingsoplossing

Geen spam, geen virussen. Wij houden uw mailbox schoon!

Met de managed anti-spam oplossing van Filtermail houdt u uw mailbox schoon. Wij filteren uw e-mail voor het uw netwerk en server bereikt. Hierdoor bespaart u bandbreedte, opslagruimte en kunnen medewerkers productief blijven.

In tegenstelling tot veel andere producten gaat er bij deze oplossing nooit een e-mail verloren. U houdt de volledige controle. Alle berichten waarvan wij zeker weten dat het kwaadwillende spam of een virus is, plaatsen wij in quarantaine. Via een webbased paneel kunt u de berichten alsnog bekijken. Voor resellers is er een API beschikbaar en voor dedicated oplossingen en servers die onder beheer staan bij hosting4u is er een optie om DirectAdmin, Cpanel en Plesk te koppelen via deze API.

Mocht er onverhoopt een false-positive zijn, kunt u het bericht vrijgeven en de afzender whitelisten. Iedere dag ontvangt u netjes een rapportage op het door u opgegeven adres met statistieken. Daarnaast kan deze oplossing gebruikt worden als fallback-server, mocht uw eigen verbinding tijdelijk niet beschikbaar zijn.

Deze dienst wordt afgerekend per domein en niet per user. Dit geeft u de zekerheid van een vaste prijs, ongeacht het aantal mailboxen of gebruikers. In combinatie met een lokale mailserver op basis van Exchange is dit een prima en veilige oplossing!

Prijzen en voorwaarden

Aantal domeinenPrijs per domein per maand
05-249€ 1,25 (Inkomende mail)
05-249€ 1,75 (Inkomende en uitgaande mail)
250+Bel voor een passende oplossing
Er geldt een eenmalige set-up fee van € 15,- per reseller.

Probeer Filtermail nu 30 dagen gratis!

Trial aanvragen

Werking van de Filtermail dienst

Deze managed anti-spam- en antivirusdienst gebruikt verschillende technologieën om te zorgen dat uw mailbox schoon blijft. Wij geven op deze pagina uitleg van een deel van de door ons gebruikte technieken:

IP Analyse
De eerste schakel in het proces is een IP-analyse. Hiermee voorkomen we dat e-mail geaccepteerd wordt vanaf servers die al reeds bekend zijn als bron van spam en virussen.

OCR Analyse
Veel spammers verstoppen hun boodschap in een Word of PDF-document of een afbeelding. Wij zetten deze documenten om naar een voor onze spamfilters leesbaar formaat en analyseren de inhoud hiervan.

Greylisting
Veel virussen op computers hebben een ingebouwde SMTP-server voor het verzenden van e-mail. Deze servers houden zich niet aan de regels zoals die gelden voor het verzenden van legitieme e-mail. Bij nieuwe servers weigeren wij de e-mail de eerste keren. Dit noemt men ‘greylisting’ in vakjargon. Legitieme mailservers zullen echter altijd proberen de e-mail af te leveren, waar spammers het na een aantal pogingen opgeven.

Externe data
Wij kopen externe data in en gebruiken beschikbare data van bijvoorbeeld Googles GMail data. Deze partijen verwerken veel e-mail en kunnen op IP-basis al aangeven of een server legitieme e-mail verstuurd ofdat het om een gehackte server gaat die voor phishing of de verzending van spam en virussen gebruikt wordt.

Meer technieken…
Om concurrentieredenen kunnen we niet alle gebruikte technieken prijs geven. In totaal passeert een e-mail tussen de 11 en 16 filters, afhankelijk van eventuele white- of blacklisting en of het e-mail van een nieuwe of bekende afzender betreft.

Meer informatie of direct bestellen?

 

+31 (0)75 – 7112113 of kijk op: https://filtermail.nl/

ContactBestellen
Ergens anders een betere aanbieding gevonden?
Neem even contact met ons op!
Wij gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen!
+31 (0)75-7112113